De levertermijn hangt af van de kleur.

De gemakkelijkste manier om de levertermijn van je Cowboy die je wenst te kennen is door hem te configureren op de website. Klik gewoon op de knop hieronder en je kan van start.

Je zal de levertermijn links onderaan terugvinden zoals op deze foto 👇

Tot slot zal onze leverancier je rechtstreeks contacteren om een leveringsdatum samen met jou in te plannen. Je zal tussen verschillende momenten kunnen kiezen voor diegene die je het beste past. Als geen van deze data een mogelijkheid zijn, kan je hen vragen om de fiets op een latere datum af te leveren.