Fiets
Algemeen
Waarom zou ik een Cowboy fiets kopen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij het zoeken naar de e-bike die het beste bij je past, kun je je al snel verloren voelen tussen de vele verschillende merken en specificaties. Het is ingewikkeld om veel verschillende merken met elkaar te vergelijken en te kiezen welke het beste bij je past.

Wij zijn er om je te helpen de beste beslissing te nemen.

Ga naar onze website, klik op de chatknop rechtsonder in je scherm en stel je vragen aan onze verkoopexperts.

Je kunt uitleggen wat je behoeften, budget en gewenste specificaties zijn, en onze verkoopexpert zal je begeleiden naar de beste beslissing, of het nu een Cowboy-fiets is of niet.

Ons doel is namelijk om je te helpen de e-bike te vinden die het beste bij je past en om eventuele twijfels weg te nemen 💪.

Maar over het algemeen is Cowboy voor forenzen in de stad een prachtig ontworpen, krachtige, connected, elektrische fiets, die onvergelijkbaar geprijsd is.

Het intelligente motor-ondersteuningssysteem heeft ingebouwde sensortechnologie, die snelheid en koppel meet. Deze technologie past zich intuïtief aan aan de manier van trappen en de kracht, en zorgt voor een extra boost van door de motor ondersteunde snelheid op belangrijke momenten: wanneer je begint te trappen, wanneer je versnelt, of wanneer je bergopwaarts gaat.

Een batterij die fietsers de vrijheid geeft om van 40 tot 80 km (43 mijl) te rijden en die in slechts 3,5 uur volledig is opgeladen. Deze accu is geïntegreerd in het frame onder het zadel en kan eenvoudig worden verwijderd.

Naast design en efficiëntie heeft veiligheid de hoogste prioriteit bij Cowboy. De elektrische fiets heeft geïntegreerde LED-verlichting voor en achter. Het achterlicht wordt sterker bij het afremmen of vertragen.

Onze app biedt bescherming (je smartphone fungeert als een persoonlijke digitale sleutel), een live dashboard, navigatie, een "Find My Bike" en "Theft alert" functie in geval van diefstal, een indicatie van de luchtkwaliteit en een crashdetectie.

Onze diefstalverzekering beschermt je tegen diefstal, zodat je zorgeloos kunt rijden.

Wij bieden ook Cowboy Care voor all-inclusive onderhoud - houd je fiets in perfecte conditie en rijd soepel.