Wear OS watch app
Meer dan een week geleden bijgewerkt

App functionaliteiten

Met de Cowboy Watch app kun je:

• je fiets gemakkelijker vergrendelen en ontgrendelen met je horloge

• je fietsinstellingen (verlichting, motorondersteuning, ...) bedienen met je horloge

• je hartslag meten tijdens het fietse

• je hartslaggegevens opvragen in je ritgeschiedeni

Deze app is een companion app die je smartphone gebruikt om verbinding te maken met je fiets. Houd je telefoon dus altijd bij je tijdens het fietsen.

Welke horloges zijn compatibel?

Alle horloges met Wear OS 3 of latere versies worden ondersteund. Wear OS is een versie van Google's Android-besturingssysteem die is ontworpen voor smartwatches. Het wordt gebruikt in veel horloges zoals de Samsung Galaxy Watch (versie 4 of later), de Google Pixel Watch, de Fossil Gen 6, enz.

Zo installeer je de app op je horlog

1. Zorg ervoor dat de app die op je smartphone is geïnstalleerd up-to-date is. Je moet versie 4.2 of later hebben gedownload.

2. Open de Play Store op je horloge en installeer de Cowboy-app.

Hoe worden de hartslagzones berekend?

De inspanningszones zijn als volgt gedefinieerd:

• Zone 1: < 60% * maximale hartslag

• Zone 2: 60%-70% * maximale hartslag

• Zone 3: 70%-80% * maximale hartslag

• Zone 4: 80%-90% * maximale hartslag

• Zone 5: > 90% * maximale hartslag

Je maximale hartslag wordt geschat op basis van je leeftijd en geslacht.

Problemen met je horloge?

Ik kan mijn fiets niet ontgrendelen met mijn Watch

• Zorg ervoor dat je je smartphone bij je hebt, zodat je horloge verbinding kan maken met je smartphone.

• Volg deze tips en trucs om ervoor te zorgen dat je smartphone weer verbinding maakt met je fiets.

Hartslaggegevens ontbreken

• Het is normaal dat er een kleine vertraging is voordat je hartslag op je ritdashboard verschijnt. We hebben ook geen controle over hoe vaak je hartslaggegevens worden bijgewerkt.

• Als je er zeker van bent dat je hartslag tijdens je rit werd weergegeven, maar niet in je ritgeschiedenis verschijnt, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam via onze in-app chat.