Verbinding & Compatibiliteit
Is mijn telefoon compatibel met de Cowboy App?
Helen from Cowboy avatar
Geschreven door Helen from Cowboy
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan de fiets gebruiken met elke smartphone die compatibel is met onze app.

• De nieuwe Cowboy-app vereist een iPhone SE of nieuwer en ondersteunt alle OS-versies vanaf iOS 15.

• De oude Cowboy-app vereist een iPhone 5S of nieuwer en ondersteunt alle OS-versies vanaf iOS 11.

• Op Android worden alle versies vanaf Oreo 8.0 ondersteund.

De beste manier om er zeker van te zijn dat je telefoon compatibel is, is simpelweg naar de App Store of Google Play gaan, en te zoeken naar "Cowboy bike" en de app te downloaden.
​
Als je de draadloos opladen optie beschikbaar op de Cowboy 4 wil gebruiken, heb je een smartphone nodig die compatibel is met Qi draadloos opladen. Je kan hier een lijst vinden van telefoons die draadloos opladen hebben.