Er zijn verschillende opties als het gaat om het ontgrendelen van je Cowboy. Elk met zijn eigen voordelen. Check al de manieren hoe je jouw specifieke Cowboy model kan ontgrendelen.

Cowboy 1

App Unlock. Met deze methode kan je de fiets in de Cowboy app inschakelen. Druk gewoon even op het slot in de roze knop en zie de fiets tot leven komen. Je bent direct ook op de juiste plaats om je route te plannen, de lichten aan te zetten en andere instellingen aan te passen vanuit de app.

Siri Unlock. Met Siri geactiveerd op je iPhone is de fiets klaar klaar om te vertrekken met een kort bevel – gewoon door het gebruiken van je stem. Leer meer.

Cowboy 2

App Unlock en Siri Unlock zoals bij Cowboy 1.

Auto Unlock. De fiets voelt dat je nadert en komt tot leven. Zonder sleutel, zonder moeite – spring erop en ga ervandoor. Leer meer.

Cowboy 3

Manual Unlock. We ontwikkelden een feature als ultiem redmiddel in nood. Ben je je telefoon vergeten of is zijn batterij leeg? Draai aan de sleutel, neem de batterij uit de fiets en plaats hem er binnen 20 seconden terug in om de motor te starten.

Je kan op je beide oren slapen – het is volledig veilig aangezien enkel jij de batterij uit de fiets kan halen met je unieke batterijsleutel. Als extra veiligheidsmaatregel, in geval van diefstal, heb je altijd de mogelijkheid om Manual Unlock te deactiveren door ‘Find My Bike’ in te schakelen in de app.

We hebben er ook voor gezorgd dat je lichten altijd opstarten wanneer je de fiets manueel ontgrendelt. We willen dat je veilig en wel toekomt op je eindbestemming.

Dat gezegd zijnde, connectiviteit is het hart van de Cowboy. Via de app verbinden is onder andere noodzakelijk om de laatste firmware updates te installeren en om rechtstreeks onderhoudsadvies te verkrijgen van het Cowboy team. De beste manier om de fiets te ontgrendelen is via App Unlock, Auto Unlock of met je stem via Siri.