Je fiets vergrendelen/ontgrendelen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor het vergrendelen/ontgrendelen van je Cowboy fiets heb je verschillende opties die passen bij je dagelijkse ritme. Bekijk de manieren om je Cowboy te vergrendelen/ontgrendelen.

Cowboy 1

Ontgrendelen

• App ontgrendeling: Met deze methode kun je de fiets aanzetten in de Cowboy app. Houd gewoon het ontgrendelicoon ingedrukt en je ziet de fiets tot leven komen. Je bent nu op de juiste plek om je route te plannen, je verlichting aan te zetten en je ritinstellingen direct in de app aan te passen.

• Siri ontgrendeling: Als Siri op je iPhone is geactiveerd, is de fiets klaar om te rijden op jouw commando - door alleen je stem te gebruiken. Meer informatie.

Vergrendelen

• Als je klaar bent met je rit, kun je op het slot-icoontje op je app klikken om je fiets op slot te zetten.

• Op Cowboy 1 heb je ook toegang tot een Auto Lock timer om je fiets automatisch uit te schakelen na een periode van inactiviteit. Je kunt de timer instellen op 2 minuten, 5 minuten, 10 minuten of 30 minuten nadat je gestopt bent met trappen.

Cowboy 2

Ontgrendelen

• App ontgrendeling: Met deze methode kun je de fiets aanzetten in de Cowboy app. Houd gewoon het ontgrendelpictogram ingedrukt en zie hoe de fiets tot leven komt. Je bent nu op de juiste plek om je route te plannen, je verlichting aan te zetten en je ritinstellingen direct in de app aan te passen.

• Siri ontgrendeling: Als Siri op je iPhone is geactiveerd, is de fiets klaar om te rijden op jouw commando - door alleen je stem te gebruiken. Meer informatie.

• Automatische ontgrendeling: Als je in de buurt komt, detecteert de fiets je verbinding en komt tot leven. Zonder sleutel, moeiteloos, glad - spring erop en rij weg.

Vergrendelen

• Als je klaar bent met je rit, kun je op het slotpictogram op je app klikken om je fiets op slot te zetten.

• Je kunt Auto Lock gebruiken om je fiets automatisch uit te schakelen als je wegloopt. Je fiets vergrendelt zichzelf binnen een paar seconden vanaf het moment dat je er voldoende afstand van neemt. Als je de Bluetooth-verbinding met je fiets bent kwijtgeraakt en hij niet merkt dat je bent weggelopen, vergrendelt hij zichzelf automatisch na 5 minuten inactiviteit. We gebruiken meerdere sensoren om te bevestigen dat je je fiets niet meer gebruikt en we hem veilig kunnen vergrendelen.

Cowboy 3 / Cowboy Cruiser/ST/Classic /Cowboy 4/ST

Ontgrendelen

Je kunt de Cowboy 3 / Cowboy Cruiser/ST/Classic /Cowboy 4/ST op alle hier genoemde manieren ontgrendelen:

• App Unlock: Met deze methode kun je de fiets aanzetten in de Cowboy app. Houd gewoon het ontgrendelpictogram ingedrukt en zie de fiets tot leven komen. Je bent nu op de juiste plek om je route te plannen, je verlichting aan te zetten en je ritinstellingen direct in de app aan te passen.

• Siri Unlock: Met Siri geactiveerd op je iPhone, is de fiets klaar om te rijden op jouw commando - door alleen je stem te gebruiken. Meer informatie.

• Manual Unlock: We hebben deze functie ontworpen als de ultieme noodoplossing. Als je je telefoon bent vergeten of als de batterij leeg is, doe je het volgende: Haal de batterij eruit door de sleutel om te draaien en druk hem binnen 20 seconden terug om de motor te starten.

Je kunt gerust zijn - het is volledig veilig omdat alleen jij de batterij eruit kunt halen met je unieke batterijsleutel. Als extra veiligheidsmaatregel in geval van diefstal heb je altijd de optie om de handmatige ontgrendeling uit te schakelen door 'Find My Bike' in de app aan te vinken.

We hebben er ook voor gezorgd dat je fietsverlichting altijd aangaat wanneer je de fiets handmatig ontgrendelt.

Dat gezegd hebbende, connectiviteit is de kern van het ontwerp van de Cowboy. Verbinding maken via de app is essentieel om de laatste firmware-updates geïnstalleerd te krijgen en om rechtstreeks van het Cowboy-team onderhoudsadvies te ontvangen dat specifiek is voor jouw fiets. De beste manier om de fiets te wekken is met de Auto Unlock functie of met Siri spraakbesturing.

Vergrendelen

• Als je klaar bent met je rit, kun je op het slot-icoontje op je app klikken om je fiets op slot te doen.

• Je kunt Auto Lock gebruiken om je fiets automatisch uit te schakelen als je wegloopt. Je fiets vergrendelt zichzelf binnen een paar seconden vanaf het moment dat je er voldoende afstand van neemt. Als je de Bluetooth-verbinding met je fiets bent kwijtgeraakt en hij niet merkt dat je bent weggelopen, vergrendelt hij zichzelf automatisch na 5 minuten inactiviteit. We gebruiken meerdere sensoren om te bevestigen dat je je fiets niet meer gebruikt en we hem veilig kunnen vergrendelen.