Hoe kan ik Siri gebruiken om mijn fiets te ontgrendelen of vergrendelen?

Ontgrendelen en vergrendelen van je fiets is nog nooit zo snel geweest. Activeer Siri op je iPhone, maak je eigen een snelkoppelingen en controleer je fiets zonder moeite - door enkel je stem te gebruiken.
Ontdek hoe je dit kan doen in volgende demo.

Je kan ook het app icoon even ingedrukt houden om toegang te krijgen tot de snelkoppelingen om je fiets te ontgrendelen of vergrendelen.

Is mijn telefoon compatible met deze functie?

Deze functie is beschikbaar vanaf iOS app V2.9.0. Je zal wel minstens éénmaal je fiets moeten ontgrendelen en terug vergrendelen nadat je de update hebt geïnstalleerd om Siri snelkoppelingen te gebruiken.

Stemgestuurde controle over je zal ook beschikbaar worden voor Android in de toekomst.

Moet de app in de achtergrond blijven draaien opdat deze functie zal werken?

Het is niet nodig om hem open te laten staan. De app zal zich automatisch openen zodra je het nodig hebt.

Kan ik zelf een zin kiezen om mijn fiets te ontgrendelen?

Absoluut. Kies de zin die je wenst.

Kan ik Siri ook gebruiken om mijn fiets te ontgrendelen met mijn Apple Watch?

Neen, op dit moment bieden we nog geen Apple Watch app aan.