Ik kan mijn fiets niet updaten

Los je probleem op: Ik kan de firmware van mijn fiets niet updaten

George from Cowboy avatar
Geschreven door George from Cowboy
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je problemen hebt met het updaten van je fiets, volg dan eerst de stappen in deze artikelen om ervoor te zorgen dat de Bluetooth-verbinding tussen je telefoon en je fiets goed en stabiel is.

Zorg ervoor dat je in de buurt van je fiets blijft en ermee verbonden bent tijdens het uitvoeren van de update

Als je nog steeds moeite hebt met het uitvoeren van de update, neem dan contact met ons op via je Cowboy app en ons ondersteuningsteam zal je proberen te helpen.