Verbinding & Compatibiliteit
Synchroniseer je ritten met Apple Health
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe krijg ik toegang tot de Apple Health functie?

De Apple Health integratie wordt ondersteund vanaf de iOS app 3.5.0. Hij is beschikbaar voor alle iOS-gebruikers na aankoop van Cowboy Connect, ongeacht het fietsmodel of firmwareversie.

Ga naar Settings Your account Integrations en tik op Apple Gezondheid om je ritten uit het verleden te exporteren alsook ook al je toekomstige ritten te synchroniseren.

Waar gaat de Apple Health functie over?

Met de Apple Health functie kan je al je Cowboy-ritten toevoegen aan Apple Gezondheid. Bij activering worden al je ritten uit het verleden geëxporteerd en al je toekomstige ritten worden dan automatisch gesynchroniseerd door onze app.

Op deze manier kan je visualiseren hoeveel kilometer je hebt gefietst ('Cycling distance'), hoe lang je training was ('Workouts'), en hoeveel calorieën je hebt verbrand ('Active Energy'). Merk op dat Apple Gezondheid het niet mogelijk maakt om de route die je hebt afgelegd bij te houden en te visualiseren. Deze integratie staat ons ook niet toe om je hartslaggegevens weer te geven in onze app.

Als je een Apple Watch hebt, raden wij je aan deze functionaliteit niet te activeren en je eigen workouts met je horloge te blijven maken als je wilt dat je hartslaggegevens worden geregistreerd. We kunnen niet voorkomen dat je horloge je vraagt of je een workout wilt starten, en we kunnen niet voorkomen dat er dubbele workouts worden aangemaakt.

Deze synchronisatie kan alleen werken als je Cowboy toegang geeft tot Apple Gezondheid. Als je de app verwijdert en later opnieuw installeert, gaat deze toestemming verloren en moet je hem opnieuw activeren.

Ik zie een van mijn ritten niet op Apple Health, is dat normaal?

Bevestig eerst dat u ons de nodige machtigingen verleent. Open Apple Gezondheid en ga naar Browse Account Apps Cowboy om te bevestigen dat u alle machtigingen hebt toegestaan. Deze machtiging gaat verloren wanneer je de app verwijdert en zal dan opnieuw verleend moeten worden.

Controleer vervolgens of je geen toegang tot Apple Gezondheid hebt verleend op een ander apparaat, met een ander Apple-account. Als dat het geval is, zal alleen de eerste telefoon, die een melding krijgt over de rit, deze kunnen doorsturen aan de gekoppelde Apple Gezondheid-account.

Alle ritten die je in onze app ziet, zouden binnen een paar minuten na het openen van de Cowboy-app op de voorgrond, zichtbaar moeten worden in Apple Gezondheid. Als dit niet het geval is, en je hebt ervoor gezorgd dat je ons toegang geeft en ze zijn niet gepost op een ander Apple Gezondheid account, kan je contact opnemen met onze klantenservice via de in-app chat.

Kan ik een Cowboy rit verwijderen uit Apple Health?

Je kan dit rechtstreeks op Apple Gezondheid doen. Daar kan je alle gegevens zien die we hebben geëxporteerd in Browse Account Apps Cowboy "Gegevens van Cowboy". Je zal deze ritten niet opnieuw kunnen exporteren, dus wees er zeker van dat je ze echt wilt verwijderen.

Let op: als je een rit in onze app verwijdert, wordt deze niet automatisch ook verwijderd uit Apple Gezondheid. Je moet het ook op dat platform verwijderen.

Wat moet ik doen als ik van Apple-account verander?

Installeer de app opnieuw op je nieuwe telefoon. Je kan ons vervolgens toegang geven tot je nieuwe account. Alle ritten die nog niet gesynchroniseerd zijn met Apple Gezondheid zullen op je nieuwe account verschijnen.