Mijn account
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Als je je wachtwoord moet wijzigen, volg dan deze link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Je kan het e-mailadres toevoegen dat aan je fiets is gekoppeld en je ontvangt kort daarna een e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Hoe verbind ik mijn app met twee verschillende fietsen?

Het is momenteel alleen mogelijk om één fiets te koppelen aan één e-mailadres. Om een andere fiets op je app te kunnen gebruiken, vragen we je uit te loggen uit je app en je aan te melden (sign up) op de app met een ander e-mailadres. Je kan dan overschakelen van de ene fiets naar de andere door uit te loggen op het ene e-mailadres en je in te loggen op het andere, afhankelijk van welke fiets je wilt gebruiken.

Kan ik mijn fiets ook met een ander e-mailadres gebruiken?

Elke fiets is gekoppeld aan één e-mailadres.

Als je e-mailadres is gewijzigd, vragen wij je vriendelijk om ons een e-mail te sturen met het e-mailadres dat aan je fiets is gekoppeld, zodat wij je e-mailadres in het systeem kunnen bijwerken.

Als je geen toegang hebt tot het e-mailadres dat aan je fiets is gekoppeld, moeten we eerst controleren of je de rechtmatige eigenaar van de fiets bent voordat we overgaan tot de overdracht. Neem vervolgens contact met ons op, zodat wij je e-mailadres veilig kunnen wijzigen.

Hoe kan ik mijn fiets met iemand anders delen?

Je kunt je fiets eenvoudig delen met je vrienden of familie. Hiervoor kunnen ze gewoon de app downloaden en inloggen met jouw e-mailadres en wachtwoord. Eén fiets kan maar aan één account worden gekoppeld, dus zorg ervoor dat je geen nieuw account aanmaakt. Een belangrijk punt om in gedachten te houden is dat slechts één persoon tegelijkertijd via bluetooth met de fiets verbonden kan zijn. Om er zeker van te zijn dat de bluetooth verbinding werkt, is het noodzakelijk om eerst de verbinding met de aangesloten telefoon te verbreken voordat je de volgende aansluit. Zorg ervoor dat je uitlogt van de ene telefoon voordat je de andere gebruikt.

Als je een Cowboy 3 of nieuwer model hebt, kun je je vriend of familielid ook een van je accusleutels geven zodat hij of zij de handmatige ontgrendeling van je fiets kan gebruiken.

Kan ik een andere telefoon gebruiken om verbinding te maken met mijn fiets?

Je kunt zeker een andere telefoon gebruiken om verbinding te maken met je fiets. Hiervoor kun je de Cowboy App downloaden op de andere telefoon en inloggen met je gegevens. We raden je aan om eerst uit te loggen op het eerste apparaat, zodat de verbinding op de andere telefoon soepel verloopt.

Ik heb al een Cowboy fiets en heb net een nieuwe ontvangen. Hoe maak ik verbinding met de nieuwe fiets?

Als je geen verzekering of Cowboy Care contract hebt gekoppeld aan je fiets, dan kun je je huidige fiets ontkoppelen van je e-mailadres vanuit je Cowboy App. Klik op Instellingen (3e knop) > Meer informatie > Ontkoppel deze fiets van mijn account.

Anders, neem contact op met het team om ervoor te zorgen dat alle gegevens en eventuele verzekeringen / Cowboy Care contracten veilig worden overgezet naar je nieuwe fiets.

Hoe verkoop ik mijn fiets aan iemand anders maar behoud ik mijn gegevens?

• Ga naar het tabblad Instellingen van de app

• Scroll naar de sectie Je fiets en tik op Geavanceerd

• Klik op Ontkoppel deze fiets van mijn account

Je ontvangt dan per e-mail instructies om door te sturen naar de nieuwe fietseigenaar zodat hij/zij jouw fiets kan gebruiken. Houd er rekening mee dat zij niet al je persoonlijke gegevens kunnen zien, zoals de ritten die je met de fiets hebt gemaakt. Met deze methode behoud je al je gegevens. Dus als je op een dag een gloednieuwe Cowboy-fiets koopt, zie je nog steeds de ritten die je met je vorige fiets hebt gemaakt.

Ik wil mijn account definitief verwijderen, wat moet ik doen?

• Ga naar het tabblad Instellingen en klik op je account

• Tik op Account verwijderen onderaan het scherm

• Bevestig dat je je account echt permanent wilt verwijderen en al je gegevens wilt verliezen

Pas op: Al je gegevens, inclusief al je ritten en prestaties, worden permanent verwijderd. Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt. Je ontvangt per e-mail wel instructies om weer toegang te krijgen tot de fiets.