Ziet u een scherm dat op hetgeen hieronder lijkt? (Bluetooth logo in een blauwe cirkel)

Voor de Cowboy 3 eigenaars: Indien je snel moet vertrekken, kan je alvast de fiets ontgrendelen via Manual Unlock. Haal de batterij met je sleutel uit de fiets en plaats hem er terug in binnen 20 seconden om de motor op te starten.

Om verbindingsproblemen op te lossen voor alle Cowboy modellen hebben we een checklist opgesteld die je stap voor stap kan overlopen.

Eerst en vooral, zorg ervoor dat je de laatste versie van de App hebt gedownload. Ga naar de Play Store en download de update indien je de mogelijkheid hebt.

• Zorg ervoor dat je dicht genoeg bij de fiets staat (maximum 10m).
  • Sluit je bluetooth verbinding af en zet hem nadien terug aan.
  • Sluit de app geforceerd af en herstart hem.
  • Zorg ervoor dat je fiets niet reeds verbonden is met een ander toestel. Indien je merkt dat dit zo is, sluit dan de bluetooth af of het andere toestel om de verbinding met jouw toestel mogelijk te maken.
  • Ga naar je instellingen van je telefoon, druk op Bluetooth, klik op het wiel icoon naast COWBOY om druk op vergeet / ontkoppel. Open nadien de app en probeer opnieuw te verbinden.
  • Sluit je telefoon volledig af en herstart hem.
  • Neem de batterij uit de fiets en laad hem op. De LED lamp op de lader moet eerst rood worden en nadien rood blijven of groen worden. Plaats de batterij terug in de fiets, laat hem even in de fiets zitten (zodat de communicatiemodule kan opladen) en probeer dan nog eens te verbinden.
  • Ga naar instellingen > Apps & Meldingen > App lijst. Klik op het overflow menu (3 stippen) en selecteer Systeem weergeven. Scroll naar beneden en klik op ‘Bluetooth’ of ‘Bluetooth delen’. Klik op ‘Opslag’ en vervolgens op ‘Cache wissen’. Ga terug en herhaal dezelfde procedure voor de apps ‘Bluetooth Test’ and ‘Bluetooth MIDI Service’. Herstart de telefoon en probeer terug te verbinden.
  • Sommige telefoons hebben problemen om te verbinden als zowel Wifi als Bluetooth ingeschakeld staan. Schakel Wifi uit en probeer nog eens ter verbinden.
  • Zet andere bluetooth toestellen uit die met je telefoon verbonden zijn (bijvoorbeeld Apple Watch of Bluetooth speaker).

Als het probleem aanhoudt, contacteer aub het Cowboy team via de app. We zijn er om je te helpen.