Zie je een scherm dat lijkt op hetgeen hieronder? (Bluetooth logo binnen de cirkel)

Zo ja, kan je volgende punten even controleren?

• Zorg ervoor dat je de laatste versie van de App hebt gedownload door naar de Play Store te gaan.
  • Zorg ervoor dat je dicht genoeg bij de fiets staat (maximum 10m).
  • Double check dat de batterij in de fiets zit en niet volledig ontladen is.
  • Zet bluetooth op je toestel uit en aan.
  • Zet je telefoon volledig uit en start hem opnieuw op.
  • Controleer of je niet verbonden bent met een ander bluetooth toestel.
  • Controleer of je niet reeds met een ander toestel bent verbonden met je fiets (Zet bluetooth uit op het eerste toestel om de verbinding stop te zetten).
  • Probeer om de batterij uit de fiets te nemen en plaats het in de lader voor een paar seconden (het LED licht op de lader moet rood of groen worden i.p.v. knipperend groen), plaats het terug in de fiets en probeer nog eens om je fiets in te schakelen via de App.
  • Controleer in de multitasking van de iPhone dat de cowboy applicatie afgesloten is. (sluit indien nodig de applicatie af).
  • Verwijder de 'Cowboy' bluetooth verbinding in uw iPhone instellingen (druk op de 'i' gevolgd door 'verwijder uit lijst').
  • Controleer dat er geen andere bluetooth verbindingen actief zijn. (sportwatch, speaker, ...) Verbreek deze verbinding of schakel dit apparaat even uit indien er verbinding actief is.
  • Haal de batterij even uit de fiets en laadt deze kort op (het LED-lampje op de lader moet eerst rood worden en daarna rood blijven of groen worden).
  • Plaats de batterij terug in de fiets.
  • Schakel de bluetooth even uit en aan (controleer nogmaals dat er geen verbinding actief is met andere apparaten).
  • Ga naar de Cowboy app en zorg ervoor dat je aangemeld bent op je account (u moet normaal nu het dashboard van de Cowboy app zien).
  • Wacht voldoende lang tot u een code ziet verschijnen om de verbinding op te stellen (dit kan even duren, dus wacht zeker lang genoeg en druk niet op andere knoppen).

Probeer deze stappen goed te volgen om zo een verbinding te creëren tussen de fiets en de iPhone.

Als dit probleem blijft aanhouden, contacteer ons support team op [email protected] of via de chat in de App.