Zie je een scherm dat lijkt op hetgeen hieronder? (Bluetooth logo binnen de cirkel)

Cowboy 3 eigenaars: Indien je snel moet vertrekken, kan je alvast de fiets ontgrendelen via Manual Unlock. Haal de batterij met je sleutel uit de fiets en plaats hem er terug in binnen 20 seconden om de motor op te starten.

Om verbindingsproblemen op te lossen voor alle Cowboy modellen hebben we een checklist opgesteld die je stap voor stap kan overlopen.

• Eerst en vooral, zorg ervoor dat je de laatste versie van de App hebt gedownload. Ga naar de App Store en download de update indien je de mogelijkheid hebt.
  • Zorg ervoor dat je dicht genoeg bij de fiets staat (maximum 30m).
  • Sluit je bluetooth verbinding af en zet hem nadien terug aan.
  • Sluit de app geforceerd af en herstart hem.
  • Zorg ervoor dat je fiets niet reeds verbonden is met een ander toestel. Indien je merkt dat dit zo is, sluit dan de bluetooth af of het andere toestel om de verbinding met jouw toestel mogelijk te maken.
  • Ga naar je instellingen van je telefoon, druk op Bluetooth en klik op het informatie icoon naast COWBOY om het van je toestel te verwijderen. Open nadien de app en vul de bluetooth code aan die je te zien krijgt.
  • Sluit je telefoon volledig af en herstart hem.
  • Neem de batterij uit de fiets en laad hem op. De LED lamp op de lader moet eerst rood worden en nadien rood blijven of groen worden. Plaats de batterij terug in de fiets, laat hem even in de fiets zitten (zodat de communicatiemodule kan opladen) en probeer dan nog eens te verbinden.
  • Zet andere bluetooth toestellen uit die met je telefoon verbonden zijn (bijvoorbeeld Apple Watch of Bluetooth speaker).

Als het probleem aanhoudt, contacteer aub het Cowboy team via de app. We zijn er om je te helpen.