Een uitstekende after-sales support is een belangrijke missie voor ons.

Als er iets mis is met je fiets of als je advies nodig hebt over het onderhoud kun je gewoon contact met ons opnemen via de chat in de app, op onze website of via [email protected]

Standaard onderdelen

Voor standaard fietsonderhoud en -reparatie zoals, een lekke band of het vervangen van je remblokjes, kan je gewoon naar je lokale fietsenmaker gaan. Klik op de volgende kaart om een fietswinkel in de buurt te vinden die bij ons aangesloten is. Maar, elke fietsenmaker bij jou in de buurt kan je helpen. Zorg er alleen voor dat de fietsenmaker bekend is met een hydraulisch remsysteem.

Software gerelateerde problemen

Als je een software gerelateerd probleem hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren via de chat, veel van deze problemen kunnen op afstand worden opgelost. Mijn collega's zullen het probleem onderzoeken en je bent weer onderweg voordat je het weet.

Componenten specifiek voor Elektrische fietsen

Elektronische en elektrische componenten, zoals de accu en de motor, zijn op maat gemaakt voor onze fiets. Je kan contact met ons opnemen zodat we de beste oplossing voor je kunnen bepalen. Wij sturen je de benodigde onderdelen toe zodat je zelf de fiets kan repareren, naar een lokale fietsenmaker kan gaan of in sommige gevallen sturen we zelfs een Cowboy Mobile Service Partner naar je toe.

Daarnaast herinneren we je er regelmatig aan om uw fiets te controleren om zo problemen te voorkomen. Een link naar het artikel met een aantal tips voor het onderhoud vind je hieronder.