Share my Ride
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is Share my Ride?

Met deze functie kun je tijdens het fietsen je live positie delen met vrienden. Altijd handig als je wat later naar huis gaat, uit je dak wil gaan met vrienden of een uitdagende rit plant.

Via de trackinglink kunnen je vrienden je korte reacties sturen. En die zie je verschijnen op je dashboard terwijl je rijdt.

Hoe begin je je rit te delen?

Cowboy 2 of later

• Zorg ervoor dat je de nieuwste app en firmware hebt. De minimaal vereiste appversie is 4.1.0 en de minimale firmwareversie 4.7.0.

• Ontgrendel je fiets.

• Open je configuratiescherm en tik op Delen. Je kunt dit ook doen op je Watch app.

• Selecteer de contact(en) waarmee je je rit wilt delen in het dialoogvenster Delen. Je persoonlijke link wordt dan automatisch naar je vrienden gestuurd. Ze kunnen je volgen tot je je fiets vergrendelt.

• Je krijgt een melding wanneer nieuwe mensen je trackinglink openen en je beginnen te volgen.

We raden aan om je smartphone tijdens het fietsen verbonden te houden met je fiets en met internet. Zo ontvangen je contactpersonen de laatste posities.

Cowboy 1

Deze functie is helaas niet beschikbaar voor Cowboy 1+.

Kunnen mijn vrienden mijn positie zien wanneer de rit afgelopen is?

Nee. Je positie blijft alleen beschikbaar tijdens de rit. Als je wilt dat ze je weer volgen, begin je een nieuwe rit en deel je je nieuwe persoonlijke link met hen.