Versleten zadelklemschroeven (Cowboy Cruiser/ST/Classic)

Hoe los je dit op: Gebroken/versleten zadelklemschroeven (Cowboy Cruiser/ST/Classic)

Laura from Cowboy avatar
Geschreven door Laura from Cowboy
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe weet ik dat ik dit probleem heb?

De zadelklemschroeven achter de batterij zijn versleten, waardoor de zadelpen niet of moeilijk verhoogd/verlaagd kan worden.

Wat veroorzaakt dit probleem?

De schroef slijt tijdens de levensduur van de fiets.

Valt dit probleem onder de garantie?

Waar kan ik dit probleem laten oplossen?

Zodra je het probleem met ons hebt bevestigd via je Cowboy-app, sturen we je de onderdelen toe. Het probleem is niet specifiek voor Cowboy. Ga dus snel naar je lokale fietsenmaker. Hij kan dit in een paar minuten fiksen.

• Fietsenwinkel: Ga naar je lokale fietsenwinkel om dit probleem snel en eenvoudig op te lossen. Deel de onderstaande instructies.

• Zelf herstellen: Kinderspel als je de schroeven hebt besteld!

Benodigde onderdelen

Zadelklemschroeven en klemmen zijn verkrijgbaar via ons Cowboy support team. Neem contact met ons op via de app.

Benodigd gereedschap

• Inbussleutel 4 mm

Herstelinstructies

(Je kunt deze instructies delen met je lokale fietsenwinkel)

Als de schroeven versleten zijn: