Gebroken zadelklemschroeven (Cowboy Cruiser/ST/Classic)

Hoe los je dit op: Gebroken zadelklemschroeven (Cowboy Cruiser/ST/Classic)

Laura from Cowboy avatar
Geschreven door Laura from Cowboy
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe weet ik dat ik dit probleem heb?

De zadelklemschroeven achter de batterij zijn gebroken/geknapt, waardoor de zadelpen niet of moeilijk verhoogd/verlaagd kan worden.

Wat veroorzaakt dit probleem?

De schroef slijt tijdens de levensduur van de fiets of is te hard aangedraaid.

Valt dit probleem onder de garantie?

Waar kan ik dit probleem laten oplossen?

Zodra je je probleem met ons hebt bevestigd via je Cowboy app, sturen we je de onderdelen op. Je kunt je dan aanmelden bij een Cowboy Certified fietsenwinkel via de verstuurde link. Of je kunt naar je lokale fietsenwinkel gaan met de onderstaande instructies.

• Lokale fietsenwinkel: Ga naar je lokale fietsenmaker om dit probleem snel en eenvoudig op te lossen. Vraag hem om de zadelklemschroeven boven de batterijconnectoren te controleren.

• Cowboy Certified fietsenwinkel: Ga naar een Cowboy Certified fietsenwinkel als er één in de buurt is. Kijk hier op de kaart

• BELANGRIJK - Probeer dit probleem niet zelf op te lossen. Het frame kan nog meer beschadigd raken.

Benodigde onderdelen

Zadelklemschroeven en klemmen zijn verkrijgbaar via ons Cowboy support team. Neem contact met ons op via de app.

Benodigd gereedschap

• Inbussleutel 4 mm (meegeleverd in de Cowboy toolbox)

Herstelinstructies

(Je kunt deze instructies delen met je lokale fietsenwinkel)

• Stap 1: Als de gebroken helft van de schroef nog bereikbaar is, kun je die eruit trekken met een schroeftrekker en vervangen.

• Stap 2: Als de schroef niet toegankelijk is, stuur je foto's van de vastgeraakte schroeven naar Cowboy customer support.