We accepteren zowel debit- als kredietkaarten en digitale betalingsmethoden zoals PayPal. Onze website biedt ook de mogelijkheid om via overschrijving te betalen.

In België hebben we een overeenkomst voor een lening met de bank Mozzeno. Je kan gewoon een formulier invullen op de website om een lening aan te vragen 👌

In Duitsland en Oostenrijk kan je Klarna gebruiken om in delen te betalen. Met Klarna kan je flexibel betalen of per 6, 12 of 24 maanden. Hou er rekening mee dat er een toeslag van toepassing kan zijn. Om Klarte te gebruiken, ga naar de Duitse of Oostenrijkse Cowboy website en selecteer Klarna als betaalmethode. We hopen deze optie snel naar Nederland uit te breiden.

In Frankrijk kan je Alma gebruiken om in delen te betalen. Met Alma betaal je in 3 keer (€ 664,34 nu, € 664,34 binnen één maand, € 664,34 binnen twee maanden) zonder een extra toeslag. Ga hiervoor naar de Franse Cowboy website en selecteer Alma als betaalmethode. Je kan de algemene voorwaarden hier vinden.

In het Verenigd-Koninkrijk, Luxemburg, Italië en Spanje hebben we nog geen dergelijke overeenkomsten. We zijn echter wel op zoek naar nog partners en we hopen ze zo snel mogelijk te vinden.

Vergeet niet dat lokale financiële instellingen vaak ook voordelige leningen aanbieden voor de aanschaf van elektrische fietsen.