App versie 4.0
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waar kan ik de app downloaden?

Als je de app wilt downloaden, ga je gewoon naar de App/Play Store en download je hem 🚀

Wat is er nieuw aan de app versie 4.0?

• Nieuwe navigatie mogelijk gemaakt door Google

• Vernieuwd ontwerp van het fietsdashboard waardoor je fietsinstellingen (zoals je verlichting) gemakkelijker toegankelijk zijn en je resterende batterij beter zichtbaar is.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met de voorgestelde route?

Het beste wat je kunt doen als je niet tevreden bent met de route die door je app wordt voorgesteld, is om die feedback rechtstreeks naar Google Maps te sturen:

• Voer je bestemming en vertrekpunt in op de website van Google Maps op desktop (https://www.google.com/maps)

• Tik op "Stuur feedback" rechtsonder in je scherm

• Selecteer de instructie die je slecht vindt

• Selecteer een feedbackcategorie