Rijhistoriek - Bug

Ik heb een probleem met mijn rijhistoriek. Wat kan ik doen?

George from Cowboy avatar
Geschreven door George from Cowboy
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan soms enkele minuten of zelfs uren duren voordat recente ritten in de rijhistoriek worden weergegeven. Zowel de smartphone als de fiets moeten een goede mobiele verbinding hebben.

Om zeker te zijn dat je ritten correct worden geüpload, kun je het volgende doen:

• Zorg ervoor dat je je fiets en app hebt bijgewerkt naar de nieuwste versie.

• Maak een korte rit (100-200 m) met de fiets

• Vergrendel de fiets via de app terwijl je buiten bent

Op die manier wordt elke eerder ontbrekende rit "gedwongen" om in je rijhistoriek te verschijnen.