Instellingen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe schakel ik de ondersteuning in of uit?

Om de ondersteuning in of uit te schakelen, kun je je telefoon koppelen aan de fiets, je fiets ontgrendelen en vervolgens op de ondersteuningsknop klikken die verschijnt.

Hoe schakel ik van de lichte naar de donkere modus of andersom?

Om de donkere of lichte modus in of uit te schakelen, moet je het volgende doen:

Op iOS:

• Ga naar de app-instellingen van je telefoon en zet de donkere modus aan.

Op Android:

• Open de Cowboy App > Klik op de derde knop onderaan (parameters knop) > Klik op je naam (net onder de fiets) > Scroll naar beneden naar "Thema" > Schakel naar Auto, Licht of Donkere modus.

Hoe wijzig ik de algemene instellingen van mijn app (eenheidssysteem, meldingen...)?

Om de instellingen van je app te wijzigen, klik je op de derde knop onderaan je Cowboy App (Instellingen), klik je op je naam onder de foto van je fiets en scroll je vervolgens naar beneden naar de instellingen.