Hoe krijg ik toegang tot deze functie?

Diefstal notificaties zijn exclusief voor Easy Rider. Je kan een Easy Rider verzekeringsplan in je app activeren tot 6 maanden na aankoop van de fiets.

Meldingen worden ondersteund op de iOS app v2.8.5+, Android app v2.6.0+ en firmware v4.7+.

Hoe werkt het?

Je fiets zal pas 2 minuten nadat je hem via de app hebt uitgeschakeld, bewegingen beginnen te registreren, zodat je hem met gemak kan vergrendelen.

Als iemand je fiets een paar seconden aanraakt, ontvang je een diefstal notificatie op je telefoon, gevolgd door de GPS-positie. Klik op de notificatie om de locatie van je fiets bij te houden en deze op te halen met behulp van de bluetooth signaalsterkte-indicator.

Houd er rekening mee dat je verbonden moet zijn met het internet om dergelijke waarschuwingen te ontvangen. Ze zullen ook worden verworpen als je in de buurt bent en met je fiets verbonden bent via bluetooth, zodat we je niet storen als jij degene bent die de fiets verplaatst.

Werkt het nog steeds als ik mijn batterij eruit haal?

Ja, er zit een reservebatterij in je fiets die het mogelijk maakt om diefstal en nieuwe positie notificaties te versturen. Zorg ervoor dat je de externe batterij regelmatig in je fiets laat zitten zodat de reservebatterij kan worden opgeladen en waarschuwingen blijft sturen.

Wat is de impact op mijn batterij bereik?

De impact op je batterij bereik is verwaarloosbaar.