We begrijpen volledig dat je liever een model hebt met een lagere bovenbuis. Het is zeker iets dat op onze agenda staat. Onze teams zijn continu aan het werk om nieuwe ontwikkelingen te verwezenlijken dus twijfel niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Weet wel dat vrouwen de fiets al geprobeerd en nadien gekocht hebben. Hun feedback was zeer positief. We hebben zelf een verhaal geschreven over één van de vrouwelijke Cowboy rijders.

Als je graag de fiets wilt testen of bekijken, twijfel niet om een testrit in te boeken. We bieden dergelijke testritten aan in verschillende steden in België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland en het Verenigd-Koninkrijk. Klik op de link van het land naar keuze en selecteer een stad bij jou in de buurt. Meer steden zullen openen in de toekomst.