De Cowboy 3 wordt geleverd met alle meest recente technische verbeteringen. Simpel gezegd is dit onze beste fiets ooit. Hier een opsomming van slechts een paar van de verbeteringen:

• NIEUW / Gates carbon transmissie: Geen vieze ketting met olie en tot 30.000 kilometer geen onderhoud.
  • NIEUW / Lagere versnellingsverhouding biedt een snellere start, en brengt balans aan het ervaren gebrek aan assistentie bij het klimmen naar boven. Het rijden op de Cowboy-fiets is eenvoudiger dan ooit tevoren.
  • NIEUW / Velgen: Beter comfort door een verhoogd bandoppervlak.
  • NIEUW / Stem: Verbeterde veiligheid ( 2 extra schroeven - terug naar V1).
  • NIEUW / Spatborden: Betere bescherming.
  • NIEUW / Banden: Bestand tegen lekrijden. Flexibele grip en een lekbeschermingslaag in de banden.

In totaal komt het nieuwe model met 15 wijzigingen (sommige zichtbaar zoals hierboven, andere als betrouwbaarheids- en prestatieverbeteringen), die allemaal bijdragen aan een nog grotere betrouwbaarheid van de fiets en de veiligheid van de fietser.