Voor fietsers in de stad, Cowboy is een prachtig ontworpen, van hoge kwaliteit, verbonden, elektrische fiets, onvergelijkbaar geprijsd.

De intelligente motorondersteuning heeft een ingebouwde sensor technologie die snelheid en kracht meet. Deze technologie past intuïtief aan op de trapstijl en kracht en geeft een extra boost van ondersteunde snelheid tijdens de belangrijkste momenten: Als je begint te trappen, als je versnelt of als je bergop rijdt.

Een batterij die rijders de vrijheid geeft om 70 km rond te rijden, en maar 3,5 uur nodig heeft om volledig op te laden. De batterij is geïntegreerd in het frame onder het zadel en is gemakkelijk verwijderbaar.

Samen met het design en de efficiëntie, is veiligheid Cowboy's top prioriteit. De elektrische fiets heeft geïntegreerde voor- en achterlichten (LED). Het achterlicht versterkt naarmate je vertraagt of remt.

De fiets en de batterij wegen samen 16,9 kg (37,3 lbs), wat de Cowboy-fiets tot een van de lichtste elektrische fietsen op de markt maakt.

Onze app biedt bescherming (uw smartphone fungeert als een persoonlijke digitale sleutel), een live dashboard, navigatie, een ""Find My Bike"" en ""Theft alert"" functie in geval van diefstal, een functie dat de luchtkwaliteit aanduidt en een crashdetectie.

Onze Easy Rider-verzekeringen beschermen je tegen diefstal en schade, zodat je zonder zorgen kan genieten van de rit.