Als je graag de fiets wilt testen of bekijken, twijfel niet om een gratis testrit in te boeken. We bieden dergelijke testritten aan in verschillende steden in België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Italië en het Verenigd-Koninkrijk. Klik op de link van het land naar keuze en selecteer een stad bij jou in de buurt. Op dit moment bieden we nog geen testritten aan in Spanje.

Andere grote steden zullen snel volgen. Blijf op de hoogte door in te schrijven op onze nieuwsbrief.