Zie je een scherm dat lijkt op hetgeen hieronder? (Bluetooth logo binnen een roze cirkel)

Zo ja, kan je volgende punten even controleren?

• Zorg ervoor dat je de laatste versie van de App hebt gedownload door naar de Play Store te gaan
  • Zorg ervoor dat je dicht genoeg bij de fiets staat (maximum 10m)
  • Double check dat de batterij in de fiets zit en niet volledig ontladen is
  • Zet bluetooth op je toestel terug uit en aan
  • Controleer of je niet verbonden bent met een ander bluetooth toestel
  • Controleer of je niet reeds met een ander toestel verbonden met je fiets. (Zet bluetooth uit op het eerste toestel om de verbinding stop te zetten)
  • Probeer om de batterij uit de fiets te nemen en plaats het in de lader voor een paar seconden (het LED licht op de lader moet rood of groen worden i.p.v. knipperend groen), plaats het terug in de fiets en probeer nog eens om je fiets in te schakelen via de App

Als het euvel blijft aanhouden, gelieve ons support team te contacteren op [email protected], via de chat in de App of via telefoon op +32 2 808 78 30.