Ziet u een scherm dat op hetgeen hieronder lijkt? (Bluetooth logo in een roze cirkel)

Volg deze stappen één na één en controleer of de verbinding met de fiets kan hersteld worden :

• Zorg ervoor dat u dicht genoeg bij de fiets staat (maximum 10m)
  • Controleer of de batterij in de fiets zit en niet volledig ontladen is
  • Zorg ervoor dat u de laatste versie van de App heeft gedownload door naar de Play Store te gaan
  • Zet bluetooth op uw toestel terug uit en aan
  • Controleer of u niet verbonden bent met een ander bluetooth toestel
  • Controleer of u niet reeds met een ander toestel verbonden met uw fiets (Zet bluetooth uit op het eerste toestel om de verbinding stop te zetten)
  • Probeer om de batterij uit de fiets te nemen en plaats het in de lader voor een paar seconden (het LED licht op de lader moet rood of groen worden i.p.v. knipperend groen), plaats het terug in de fiets en probeer nog eens om uw fiets in te schakelen via de App

Sommige telefoons hebben gekende bluetooth gerelateerde problemen. Deze volgende stappen kunnen ook helpen een verbindingsprobleem op te lossen.

Ontkoppel de fiets

• Ga naar Instellingen > Bluetooth
  • Vind “Cowboy” en klik op het wiel
  • Druk op vergeet/ontkoppel
  • Start de App en probeer opnieuw

Maak de bluetooth cache leeg

• Ga naar Instellingen > Apps & notificaties > App lijst
  • Druk op het openklapbaar menu (3 punten) en selecteer "Toon Systeem Apps"
  • Ga naar beneden en druk op “bluetooth” of “bluetooth delen”
  • Klik op “opslag”, “Forceer Stop” en selecteer “Verwijder Cache”
  • Ga terug en herhaal dezelfde procedure voor de Systeem Apps genoeg ‘Bluetooth Test’ en ‘Bluetooth MIDI Services’ (indien vertoond)
  • Start de telefoon opnieuw op en probeer nog eens te verbinden

Sommige telefoons kunnen niet verbinden als u zowel bluetooth als Wi-Fi hebt ingeschakeld.

Als dit probleem blijft aanhouden, contacteer ons support team op [email protected], via de chat in de App of via telefoon op +32 2 808 78 30.