U kan gemakkelijk uw fiets delen met vrienden of familie. Vraag hen gewoon om de App te downloaden en in te loggen met uw Cowboy account. Een belangrijk punt om rekening mee te houden is dat er maar één iemand verbonden kan zijn met de fiets via bluetooth. Zorg er dus voor dat de App volledig afgesloten is of dat de bluetooth uitgeschakeld staat op het eerste toestel om de verbinding van de fiets open te stellen voor het tweede toestel.