• Diefstal indien de fiets niet vergrendeld is volgens de door de fabrikant voorgeschreven procedure; via de digitale sleutel van de Cowboy app.
  • Als de fiets zich op een voor het publiek toegankelijke plaats of in een niet afgesloten gemeenschappelijke ruimte bevindt. De fiets moest vergrendeld geweest zijn met een fietsenketting ART categorie 2 of hoger (bijvoorbeeld: ABUS BORDO PLUS fietsketting) die gebruikt is volgens de instructies van de fabrikant EN bevestigd was aan een vaste plaats op het moment dat de fiets gestolen werd (bv. fietsenrek, elektriciteitspaal).
  • De wielen, banden of elektrische batterij indien los van de fiets gestolen.
  • Als u tijdens het fietsen schade aan een derde toebrengt, is uw burgerlijke aansprakelijkheid niet verzekerd.
  • Esthetische schade (bv. krassen of deuken).
  • Schade als gevolg van fraude of misbruik van vertrouwen.
  • Diefstal of poging tot diefstal van de fiets als gevolg van de diefstal van uw smartphone met de mobiele applicatie om de fiets te ontgrendelen.
  • Schade aan de smartphone met de mobiele applicatie om de fiets te ontgrendelen.