Aankoop
Wat is het referral-programma? Hoe werkt het?

In dit artikel vind je alle informatie terug die je nodig hebt over het Cowboy referral-programma.

Geoffrey from Cowboy avatar
Geschreven door Geoffrey from Cowboy
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is het voordeel van het aanbevelingsprogramma?

Het referral-programma is een interessante kans voor Cowboy-eigenaars om één jaar gratis diefstalverzekering cadeau te geven aan hun vrienden en familie die een Cowboy Classic / Cruiser / Cruiser ST / Cross / Cross ST willen aankopen. Als een Cowboy-eigenaar ontvang je een ticket om deel te nemen in een trekking, waarmee je kan maakt om fantastische prijzen te winnen.

Ik heb een vriend doorverwezen, wat kan ik winnen?

• Voor elke succesvol doorverwezen vriend, krijg je toegang tot een trekking.

• Elke maand hebben we drie winnaars. De winnaars worden via email binnen de twee weken na elke trekking op de hoogte gebracht. De trekking vindt elke eerste dag van de maand plaats.

Op dit moment is de prijs een Cowboy-kit ter waarde van 480 euro:

Hoe kan ik mijn vrienden doorverwijzen?

• Je kan je volledige naam gebruiken, en je vriend kan die dan gebruiken tijdens de check-out in de sectie “been referred by a friend?”

• Je kan de referral-link versturen vanuit je app

Wanneer je doorverwijst per naam; kan ik iets anders gebruiken dan mijn volledige voor- en achternaam?

Nee, je kan enkel doorverwijzen per naam door de naam te gebruiken die gelinkt is aan de bestelling van je fiets.

Als ik de fiets besteld heb met een ander e-mailadres dan het e-mailadres dat ik gebruik voor de fiets, wat gebeurt er dan?

Je kan via de app inloggen en op ‘ontdek het programma’ klikken.

Als je nu je telefoon gebruikt, kan je eenvoudigweg hier klikken.

Ik heb de naam van mijn vriend ingevoerd en het werkte niet, wat kan ik doen?

• Zorg ervoor dat je vriend(in) zich heeft geregistreerd voor het refer-a-friend programma.

• Zorg ervoor dat je de exacte naam van je vriend gebruikt en dat je geen bijnaam invoert, aangezien soortgelijke namen in het verleden geregistreerd kunnen zijn.

• Als dit het geval is, hoef je alleen maar de instructies te volgen om hun e-mailadres in te voeren.

• Als de referrer naam nog steeds niet werkt, kunt u uw vriend om een referral-link vragen.

• Je kunt ook je persoonlijke kortingscode vinden in de e-mail die je hebt ontvangen toen je de referral aanvroeg.

• Als de referral link nog steeds niet werkt, neem dan contact met ons op via [email protected] of chat met ons.

I wil een Cowboy Classic / Cruiser / Cruiser ST / Cross / Cross ST Circular aankopen, hoe kan ik genieten van het referral-programma?

De referral-programma is enkel beschikbaar bij de aankoop van een nieuwe Cowboy Classic / Cruiser / Cruiser ST / Cross / Cross ST.

De kans bestaat dat ik niets win, hoe komt dat?

Met het nieuwe referral-programma maak je bij elke doorverwijzing die je maakt kans om een geweldige prijs te winnen. Er staat ook geen limiet op het aantal vrienden dat je kan doorverwijzen. Met drie winnaars die maandelijks in de prijzen vallen, maak je een mooie kans om te winnen.

Of je nu wint of niet: je deelname is enkel geldig voor één trekking.

De korting verschijnt niet / werkt niet bij de check-out?

Zorg ervoor dat je het email-adres gebruikt dat je hebt gebruikt om de referral-korting aan te vragen. Als het nog steeds niet werkt, kan je proberen om je bestelling te plaatsen via een privévenster in je browser.

Dat kan je op deze manier doen:

• Als je Safari gebruikt, klik je op Archief > Nieuw privévenster.

• Als je Google Chrome gebruikt, ga je naar je de rechterbovenhoek van je scherm, klik je op de drie puntjes, en klik je vervolgens op Nieuw incognitovenster.

• Nadien kan je je bestelling opnieuw proberen plaatsen met het juiste e-mailadres.

In welke referral-trekking doe ik mee als ik een vriend doorverwijs?

Je zal deelnemen aan de trekking die volgt vijftien dagen nadat je vriend de bestelling heeft geplaatst.

Ik ben eigenaar van een Cowboy en heb mijn vriend naar jullie verwezen, maar ik heb nog geen bevestiging ontvangen om mee te doen aan de trekking, hoe komt dat?

• Zorg ervoor dat je vriend de Cowboy fiets heeft gekocht, want je krijgt de beloning pas als hij/zij de fiets bij ons heeft gekocht.

• Zorg ervoor dat het een nieuwe klant is die voor het allereerst een Cowboy fiets koopt.

Kan ik profiteren van het referral-prgramma als ik een fiets wil leasen?

Nee, de referralcode is niet van toepassing op B2B-/Fietsplan/Cyclescheme/leasestellingen.

Kan ik profiteren van het referral-programma als ik mijn bestelling plaats bij een partner fietsenwinkel?

Nee, het referral-programma werkt alleen voor bestellingen die rechtstreeks via www.cowboy.com worden geplaatst.

Ik ben vergeten de referral-code of link te gebruiken toen ik de fiets kocht, kan ik de gratis verzekering met terugwerkende kracht krijgen?

Nee, je komt alleen in aanmerking voor de gratis verzekering als je de referral-code of link gebruikt bij het afrekenen.

In welke landen kan ik profiteren van het referral-programma?

Je kunt profiteren van het referral-programma in België, Duitsland, Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.