Bedien je fiets met Siri
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe kan ik Siri gebruiken om mijn fiets te ontgrendelen en vergrendelen?

Je fiets ontgrendelen en vergrendelen was nog nooit zo snel. Activeer Siri op je iPhone, maak je eigen snelkoppelingen en bedien je fiets moeiteloos - met alleen je stem.

Zorg ervoor dat je app geopend is op de achtergrond zodat de Siri-snelkoppelingen werken.

Hoe stel je dit in?

• Open de opdrachten-app van Apple

• Tik op + om een nieuwe snelkoppeling te maken

• Voeg een actie toe

• Zoek naar de Cowboy-app

• Selecteer Ontgrendel mijn fiets om je snelkoppeling te definiëren voor het ontgrendelen van je fiets met Siri.

• Ontgrendel mijn fiets wordt de snelkoppeling om je fiets te ontgrendelen. Als je wilt, kun je een andere zin kiezen door de titel van de snelkoppeling te wijzigen.

• Herhaal hetzelfde proces om een snelkoppeling te definiëren voor het vergrendelen van je fiets

Je snelkoppelingen zijn ook beschikbaar door lang op het pictogram van de app te drukken.

Is mijn telefoon compatibel met deze functie?

Deze functie is beschikbaar vanaf de iOS-app v2.9.0.

Kan ik Siri ook gebruiken om mijn fiets te ontgrendelen met mijn Apple Watch?

Ja - volg gewoon deze tutorial om je snelkoppelingen vanaf je Apple Watch uit te voeren.